Virtain Ratsastajat ry

Talent-ratsukoiden esittelyt

Tutustu Virtain Ratsastajien Talent-ratsukoiden esittelyihin!

 

Anniina Mallat ja Chad CL

Olen vuonna 2008 syntynyt lapsiratsastaja Virroilta. Olen kilpaillut entisen hevoseni Sampan kanssa aina kansalliselle 120cm tasolle asti sekä koulupuolella he B- tason luokkia. Nykyinen hevoseni on Chad CL eli tutummin Sakke. Sakke on 10-vuotias holsteiner-ruuna, joka on ollut omistuksessani pian vuoden verran. Kaudelle 2022 tavoittenani on kerätä rutiinia kisaradoilta Saken kanssa.

Veera Iso-Hirvelä ja Ela II

Olen tänä vuonna 15-vuotta täyttävä junioriratsastaja Virroilta. Tähän menessä olen kilpaillut hevoseni Helmin kanssa esteillä aluetasolla 90cm luokkia sekä koulupuolella he B- luokkia. Talent-ratsunani toimii oma hevoseni Ela II eli Helmi. Helmi on 16- vuotias tamma, jonka kanssa yhteistä matkaa on takana pian 1,5 vuotta.

Tulevan kauden tavoitteeni on päästä kilpailemaan 100cm-luokkia sekä käydä muutamat koulukilpailut he B- tasolla.

 

 

 

Minttu Viitala ja Boyne Ashanti

Olen vuonna 2007 syntynyt ratsastaja Virroilta. Olen kilpaillut tähän mennessä esteillä 80cm tasolla sekä koulupuolella he B-luokkia. Talent-ratsuni on 19-vuotias irlantilainen poniruuna Boyne Ashanti eli Bobo. Bobo on ollut minulla ylläpidossa reilun vuoden ajan.

Tavoitteeni kaudelle 2022 on päästä tekemään hyviä, puhtaita ratoja 80-90cm luokissa. Tämä on minulle jo kolmas vuosi Talent-valmennuksessa.

Emma Havanka ja Exan’s Revansch & Roadwood Lad

Olen vuonna 2009 syntynyt poniratsastaja Virroilta. Hevosten kanssa olen ollut tekemisissä pienestä asti, mutta aktiivisesti olen ratsastanut 6 vuoden ajan. Talent-ratsuinani toimivat omat ponini, 14-vuotias pikkuponiruuna Exan’s Revansch ”Vallu” ja 10-vuotias iso poniruuna Roadwood Lad ”Barni”.

Molemmilla poneillani olen kilpaillut viime kaudella 100cm luokkia aluetasolla. Kauden 2022 tavoitteena olisi siirtyä kansalliselle tasolle hyppäämään Vallulla pikkuponicupia ja Barnilla ponicupia.

 

 

 

 

Siiri Lahdenmäki ja Chemberlen

Olen vuonna 2003 syntynyt opiskelija Virroilta. Hevoseni on 8-vuotias latvian urheiluhevosruuna Chemberlen eli tutummin Keijo. Olen kilpaillut Keijon kanssa aluetasolla kentässä harrastetta ja rataesteillä 90cm luokkia.

Kauden 2022 tavoitteena olisi saada tehtyä tasaisia, hyviä ratoja nykyisellä tasolla kummassakin lajissa sekä mahdollisesti nostaa tasoa loppukaudesta. Tämä on ensimmäinen vuoteni mukana Talent-valmennuksessa.

 

Sanni Peltonen ja Belafonte

Olen vuonna 2009 syntynyt ratsastaja Virroilta. Olen harrastanut ratsastusta jo n. 5 vuoden ajan. Tähän mennessä olen hypännyt seuratasolla 80cm ratoja ja mennyt koulua he B- tasolla.

Talent-ratsuni on 7-vuotias ruuna Belafonte eli Miska, joka toimii tuntihevosena Mallatin Ratsutilalla. Sen kanssa tavoitteeni tulevaa vuotta ajatellen olisi kehittyä koulupuolella sekä päästä hyppäämään hyviä 80cm ratoja sekä kotikisoissa että mahdollisesti myös kotitallin ulkopuolisissakin kilpailuissa.

 

 

 

 

Lumi Vilén ja Broängens Nelson

Olen Lumi Vilén, tänä vuonna 13-vuotta täyttävä ratsastaja Virroilta. Olen ratsastanut n. 6 vuotta. Tällä hetkellä olen hypännyt 80cm ratoja ja mennyt koulua he B- tasolla. Talent-ratsuni on Mallatin Ratsutilan tuntiponi Broängens Nelson. Nelson on 19-vuotias pikkuponiruuna, jolta vauhti ei lopu kesken varsinkaan hypätessä.

Kauden 2022 tavoitteeni on kehittää omaa ratsastustani niin este- kuin koulupuolellakin. Nelsonin kanssa tavoitteena 80cm radat niin kotikisoissa kuin kotitallin ulkopuolisissakin kilpailuissa.

Janni Viitanen ja Robinson

Olen 8-vuotias ratsastajan alku Virroilta ja olen ensimmäistä vuotta mukana Talent-valmennuksessa. Talent-poninani toimii Mallatin Ratsutilan omistuksessa oleva 23-vuotias ruuna Robinson eli Roope. Olen käynyt tunneilla 4-vuotiaasta saakka ja viime vuonna hyppäsin ensimmäiset 60cm radat.

Tavoitteena tulevalle vuodelle on kehittyä eteenpäin ja saada tehtyä hyviä ratoja nykyisellä tasolla. Tavoitteena olisi myös startata mahdollisesti ensimmäisissä koulukisoissa tänä vuonna.

 

 

 

 

Linne Hietala ja Taranee

Olen 10-vuotias poniratsastaja Virroilta. Olen käynyt tunneilla säännöllisesti n. 4 vuoden ajan. Kisoissa olen hypännyt 60cm ratoja ja mennyt koulukisoissa muutaman kerran he C- tasolla. Talent-ratsunani toimii oma 10-vuotias eestinponi tammani Taranee eli Tara. Lisäksi lainaan välillä Mallatin tuntiponeja valmennuksiin. Tavoitteeni ensi vuodelle on rohkaistua ratsastajana sekä saada lisää kokemusta ja onnistumisia.

 

 

 

 

 

Moona Ala-Sulkava ja Leer

 

Olen 11-vuotias ja olen ratsastanut säännöllisesti n. 4 vuoden ajan. Kilpailuissa olen hypännyt 50-60cm ratoja.

Talent-ratsuni on 19-vuotias eestihevosruuna Leer eli tutummin Lassi. Lassi toimii Mallatin Ratsutilalla tuntihevosena. Tavoitteeni ensi vuotta ajatellen on kehittyä ratsastajana niin este- kuin koulupuolellakin.