Kouluratsastuksen seuranmestaruudet 11.9.2022 – kilpailukutsu

Kouluratsastuksen seuranmestaruudet 11.9.2022 – kilpailukutsu

KILPAILUKUTSU
Tervetuloa kilpailemaan Virtain Ratsastajien järjestämiin kouluratsastuksen harjoituskilpailuihin Mallatin Ratsutilalle sunnuntaina 11.9. klo 10 alkaen. Kilpailuissa ratsastetaan samalla Virtain Ratsastajien koulumestaruudet 2022.

LUOKKA I: Helppo C:1 2022, avoin kaikille. Luokassa ratkotaan Virtain Ratsastajien koulumestaruus 2022 tasolla He C.
LUOKKA II: Helppo B:3 2022, avoin kaikille. Luokassa ratkotaan Virtain Ratsastajien koulumestaruus 2022 tasolla He B.
LUOKKA III: Helppo A FEI CCI1* Kenttäohjelma 2022, avoin kaikille. Luokassa ratkotaan Virtain Ratsastajien koulumestaruus 2022 tasolla He A.

Erityismääräyksiä:
1. Ilmoittautumiset Mallatin Ratsutilan listaan tai 044 290 6601 / Jenni Kammonen. Ilmoittautumiset torstaihin 8.9. klo 22 mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ratsastajan nimi, seura, ratsun nimi ja luokka. Mallatin Ratsutilan hevosten/ponien vuokraamisesta sovi Katin tai Jennin kanssa ennen ilmoittautumista.
2. Hevonen / poni voi startata maksimissaan neljä kertaa.
3. Virtain Ratsastajien koulumestaruus 2022: Mestaruus on avoin kaikille juniori ja seniori ratsastajille kaikilla hevosilla ja poneilla. Mestaruus ratkotaan kolmella tasolla He C, He B ja He A. Jokainen kilpailee mestaruudesta omalla tasollaan. He C – mestaruus on tarkoitettu kilpauraa aloittaville ratsukoille, He B – mestaruus jo He B – tasolla kilpailleille ratsukoille sekä He A – mestaruus ratsukoille, jotka ovat jo kilpailleet aluetasolla kouluratsastuksessa. Jokaiselta tasolta palkitaan kolme parasta ratsukkoa.
4. Virtain Ratsastajien yhdistetty mestaruus 2022: Mestaruus on avoin kaikille juniori ja seniori ratsastajille kaikilla hevosilla ja poneilla. Jokainen kilpailee mestaruudesta omalla tasollaan sekä este- että kouluratsastuksessa. Mestaruus ratkaistaan molempien päivien yhteenlaskettujen sijaluku pisteiden perusteella. Mikäli ollaan tasapisteissä, ratkaisee kouluratsastuksen sijoitus paremmuus järjestyksen. Kolmelle parhaalle mitalit.
5. Lähtölistat luettavissa Virtain Ratsastajien nettisivuilla sekä Facebookissa lauantaina 10.9. klo 18 mennessä.
6. Lähtömaksut VirRat jäsenille 10 €/luokka, muut 15 €/luokka. Lähtömaksu maksetaan kilpailukansliaan / puffaan ennen ensimmäistä starttia. Voittajalle ja sijoittuneille ruusukkeet.
7. Kilpailut ratsastetaan Mallatin Ratsutilan kentällä. Verryttely maneesissa. Olethan ajoissa paikalla!
8. Tuomari:
9. Kilpailupaikalla kanttiini.
10. Kilpailuissa noudatetaan voimassa olevia ohjeita tapahtumien järjestämisestä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden rajoittaa osallistujamäärää, perua ratsastettavia luokkia tai tehdä muita tarvittavia muutoksia viranomaisten ja SRL:n ohjeiden noudattamiseksi.
11. Virtain Ratsastajat ry kuuluu Suomen Ratsastajainliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto Suomessa. Virtain Ratsastajat ry järjestää kilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja julkaisua varten Virtain Ratsastajat ry kerää henkilötietoja.
Virtain Ratsastajat ry:n henkilötietojen käsittelystä vastaa: Heidi Haapamäki puh. 040 577 1342
Ratsastuskilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Virtain Ratsastajat ry:n välillä. Virtain Ratsastajat ry kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Virtain Ratsastajat ry käsittelee näitä tietoja kilpailutapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan. Kilpailussa menestyneet voivat saada Virtain ratsastajien omia rankingpisteitä. Ranking-pisteytysjärjestelmän voi tutustua virtain ratsastajien nettisivuilla.
Sekä kilpailutulokset että rankingpisteet ja sen perusteella lasketut tunnusluvut voidaan julkaista missä tahansa mediassa mm. Paikallislehdet, Virtain ratsastajien nettisivut, Facebook ja instagram. Lisäksi kilpailutilanteessa otettuja kuvia voidaan julkaista.
Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi ja jäsenseura. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan liittää tietoja kilpailutapahtumista kilpailuluokkien tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut rankingpisteet.
Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:
1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.
2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.
3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut kilpailuun.
4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.
12. Kilpailuja koskevat tiedustelut Jenni Kammonen puh. 044 290 6601
13. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

TERVETULOA KILPAILEMAAN!