Esteratsastuksen seuranmestaruudet 10.9.2022 – kilpailukutsu

Esteratsastuksen seuranmestaruudet 10.9.2022 – kilpailukutsu

KILPAILUKUTSU
Tervetuloa kilpailemaan Virtain Ratsastajien järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin Mallatin Ratsutilalle lauantaina 10.9. klo 10 alkaen. Kilpailuissa ratsastetaan samalla Virtain Ratsastajien estemestaruudet 2022.

LUOKKA I: Ristikko, avoin kaikille. Arv. A.0.0
LUOKKA II: 50–60 cm, avoin kaikille. Arv. A.0.0
LUOKKA III: Valinnainen korkeus 70 cm -> Avoin kaikille. Arv. Taitoarvostelu.
Luokassa ratkotaan Virtain Ratsastajien estemestaruus 2022. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä millä korkeudella kilpailet mestaruudesta!

Erityismääräyksiä:
1. Ilmoittautumiset Mallatin Ratsutilan listaan tai 044 290 6601 / Jenni Kammonen. Ilmoittautumiset torstaihin 8.9. klo 22 mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ratsastajan nimi, seura, ratsun nimi, poni/hevonen ja luokka/korkeus. Mallatin Ratsutilan hevosten/ponien vuokraamisesta sovi Katin tai Jennin kanssa ennen ilmoittautumista.
2. Hevonen / poni voi startata maksimissaan neljä kertaa.
3. Luokassa III sama ratsukko saa startata kahdella korkeudella.
4. Virtain Ratsastajien estemestaruus 2022: Mestaruus on avoin kaikille juniori ja seniori ratsastajille kaikilla hevosilla ja poneilla. Jokainen kilpailee mestaruudesta omalla tasollaan 70 cm ylöspäin. Esteiden korotukset 10 cm välein. Mestaruusluokassa taitoarvostelu. Kolmelle parhaalle mitalit. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä millä korkeudella kilpailet mestaruudesta!
5. Virtain Ratsastajien yhdistetty mestaruus 2022: Mestaruus on avoin kaikille juniori ja seniori ratsastajille kaikilla hevosilla ja poneilla. Jokainen kilpailee mestaruudesta omalla tasollaan sekä este- että kouluratsastuksessa. Mestaruus ratkaistaan molempien päivien yhteenlaskettujen sijaluku pisteiden perusteella. Mikäli ollaan tasapisteissä, ratkaisee kouluratsastuksen sijoitus paremmuus järjestyksen. Kolmelle parhaalle mitalit.
6. Lähtölistat luettavissa Virtain Ratsastajien nettisivuilla sekä Facebookissa perjantaina 9.9. klo 18 mennessä.
7. Lähtömaksut VirRat jäsenille 10 €/luokka, muut 15 €/luokka. Lähtömaksu maksetaan kilpailukansliaan / puffaan ennen ensimmäistä starttia. Voittajalle ja sijoittuneille ruusukkeet.
8. Kilpailut ratsastetaan Mallatin Ratsutilan kentällä. Verryttely maneesissa. Olethan ajoissa paikalla!
9. Taitotuomari: Mari Mäntysalmi
10. Kilpailupaikalla kanttiini.
11. Kilpailuissa noudatetaan voimassa olevia ohjeita tapahtumien järjestämisestä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden rajoittaa osallistujamäärää, perua ratsastettavia luokkia tai tehdä muita tarvittavia muutoksia viranomaisten ja SRL:n ohjeiden noudattamiseksi.
12. Virtain Ratsastajat ry kuuluu Suomen Ratsastajainliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto Suomessa. Virtain Ratsastajat ry järjestää kilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja julkaisua varten Virtain Ratsastajat ry kerää henkilötietoja.
Virtain Ratsastajat ry:n henkilötietojen käsittelystä vastaa: Heidi Haapamäki puh. 040 577 1342
Ratsastuskilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Virtain Ratsastajat ry:n välillä. Virtain Ratsastajat ry kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Virtain Ratsastajat ry käsittelee näitä tietoja kilpailutapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan. Kilpailussa menestyneet voivat saada Virtain ratsastajien omia rankingpisteitä. Ranking-pisteytysjärjestelmän voi tutustua virtain ratsastajien nettisivuilla.
Sekä kilpailutulokset että rankingpisteet ja sen perusteella lasketut tunnusluvut voidaan julkaista missä tahansa mediassa mm. Paikallislehdet, Virtain ratsastajien nettisivut, Facebook ja instagram. Lisäksi kilpailutilanteessa otettuja kuvia voidaan julkaista.
Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi ja jäsenseura. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan liittää tietoja kilpailutapahtumista kilpailuluokkien tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut rankingpisteet.
Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:
1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.
2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.
3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut kilpailuun.
4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.
13. Kilpailuja koskevat tiedustelut Jenni Kammonen puh. 044 290 6601
14. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

TERVETULOA KILPAILEMAAN!