Esteratsastuksen harjoituskilpailut 4.11. Halloween kilpailut – KILPAILUKUTSU

Esteratsastuksen harjoituskilpailut 4.11. Halloween kilpailut – KILPAILUKUTSU

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa kilpailemaan Virtain Ratsastajien järjestämiin esteratsastuksen halloween -harjoituskilpailuihin Mallatin Ratsutilalle lauantaina 4.11. klo 15 alkaen.

Halloween-teeman mukainen pukeutuminen sallittu. Joka luokassa palkitaan paras puku! Huomioithan asussa turvallisuuden.

Keppariluokkaan ilmoittautumiset Mallatin Ratsutilan listaan tai tekstiviestillä 044 2906601. Keppariluokkaan on mahdollista ilmoittautua myös vielä paikan päällä klo 14.30–14.55 välisenä aikana. Keppariluokan lähtömaksu 5 € / startti, palkintona jokaiselle osallistujalle ruusukkeet. Lisäksi hienoin halloween-asu palkitaan.

 

LUOKKA I: Keppariluokka, avoin keppihevosratsukoille. Arv. Happy Round

LUOKKA II: Ristikko / pienet pystyt, avoin aloitteleville ratsukoille. Arv. Happy Round

Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä haluatko hypätä ristikot vai pienet pystyt!

LUOKKA III: 50–60 cm, avoin kaikille. Arv. A.0.0

LUOKKA IV: 70 cm -> Avoin kaikille. Arv. A.0.0

 

Erityismääräyksiä:

 1. Ilmoittautumiset Mallatin Ratsutilan listaan tai 044 290 6601 / Jenni Kammonen. Ilmoittautumiset torstaihin 2.11. klo 21 mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ratsastajan nimi, seura, ratsun nimi, poni/hevonen ja luokka/korkeus. Mallatin Ratsutilan hevosten/ponien vuokraamisesta sovi Katin tai Jennin kanssa ennen ilmoittautumista.
 2. Keppariluokka: Ilmoittautumiset Mallatin Ratsutilan listaan tai Jennille 044 290 6601. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse ratsastajan/ratsukon nimi. Keppariluokan lähtömaksu 5 €/lähtö. Palkintoina ruusukkeet.
 3. Hevonen / poni voi startata maksimissaan neljä kertaa.
 4. Luokassa II ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä haluatko hypätä ristikot vai pienet pystyt!
 5. Luokassa IV sama ratsukko saa startata kahdella korkeudella.
 6. Lähtölistat luettavissa Virtain Ratsastajien Facebook-sivulta perjantaina 3.11. klo 19 mennessä.
 7. Lähtömaksut VirRat jäsenille 10 €/luokka, muut 15 €/luokka. Lähtömaksu maksetaan kilpailukansliaan / puffaan ennen ensimmäistä starttia. Maksutapana käteinen tai korttimaksu.
 8. Voittajalle ja sijoittuneille ruusukkeet.
 9. Kilpailut ratsastetaan Mallatin Ratsutilan maneesissa. Verryttely ryhmissä maneesissa. Olethan ajoissa paikalla!
 10. Kilpailupaikalla kanttiini. Maksutapana käteinen tai korttimaksu.
 11. Kilpailuissa noudatetaan voimassa olevia ohjeita tapahtumien järjestämisestä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden rajoittaa osallistujamäärää, perua ratsastettavia luokkia tai tehdä muita tarvittavia muutoksia viranomaisten ja SRL:n ohjeiden noudattamiseksi.
 12. Virtain Ratsastajat ry kuuluu Suomen Ratsastajainliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto Suomessa. Virtain Ratsastajat ry järjestää kilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja julkaisua varten Virtain Ratsastajat ry kerää henkilötietoja.
  Virtain Ratsastajat ry:n henkilötietojen käsittelystä vastaa: Jenni Kammonen puh. 044 290 6601. Ratsastuskilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Virtain Ratsastajat ry:n välillä. Virtain Ratsastajat ry kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Virtain Ratsastajat ry käsittelee näitä tietoja kilpailutapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan. Kilpailussa menestyneet voivat saada Virtain ratsastajien omia rankingpisteitä. Ranking-pisteytysjärjestelmän voi tutustua virtain ratsastajien nettisivuilla.
  Sekä kilpailutulokset että rankingpisteet ja sen perusteella lasketut tunnusluvut voidaan julkaista missä tahansa mediassa mm. Paikallislehdet, Virtain ratsastajien nettisivut, Facebook ja instagram. Lisäksi kilpailutilanteessa otettuja kuvia voidaan julkaista.
  Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi ja jäsenseura. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan liittää tietoja kilpailutapahtumista kilpailuluokkien tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut rankingpisteet.
  Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:
  1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.
  2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.
  3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut kilpailuun.
  4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.
 13. Kilpailuja koskevat tiedustelut Jenni Kammonen puh. 044 290 6601
 14. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

 

TERVETULOA KILPAILEMAAN!