Estekisat 18.3. – KILPAILUKUTSU

Estekisat 18.3. – KILPAILUKUTSU

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa kilpailemaan Virtain Ratsastajien järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin Mallatin Ratsutilalle lauantaina 18.3. klo 15 alkaen.

 

LUOKKA I: Keppariluokka, avoin keppihevosratsukoille. Arv. Happy Round

LUOKKA II: Puomiluokka, avoin aloitteleville ratsukoille. Arv. Happy Round

LUOKKA III: Ristikko, avoin aloitteleville ratsukoille. Arv. Happy Round

LUOKKA IV: 50–60 cm, avoin kaikille. Arv. A.0.0

LUOKKA V: 70 cm -> Avoin kaikille. Arv. 367.1 (A0/A0)

 

Erityismääräyksiä:

 1. Ilmoittautumiset Mallatin Ratsutilan listaan tai 044 290 6601 / Jenni Kammonen. Ilmoittautumiset torstaihin 16.3. klo 22 mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ratsastajan nimi, seura, ratsun nimi, poni/hevonen ja luokka/korkeus. Mallatin Ratsutilan hevosten/ponien vuokraamisesta sovi Katin tai Jennin kanssa ennen ilmoittautumista.
 2. Keppariluokka: Ilmoittautumiset Mallatin Ratsutilan listaan tai Jennille 044 290 6601. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse ratsastajan/ratsukon nimi. Keppariluokan lähtömaksu 5 €/lähtö. Palkintoina ruusukkeet.
 3. Hevonen / poni voi startata maksimissaan neljä kertaa.
 4. Luokassa V sama ratsukko saa startata kahdella korkeudella.
 5. Lähtölistat luettavissa Virtain Ratsastajien Facebook-sivulta perjantaina 17.3. klo 18 mennessä.
 6. Lähtömaksut VirRat jäsenille 10 €/luokka, muut 15 €/luokka. Lähtömaksu maksetaan kilpailukansliaan / puffaan ennen ensimmäistä starttia. Maksutapana käteinen!
 7. Voittajalle ja sijoittuneille ruusukkeet.
 8. Kilpailut ratsastetaan Mallatin Ratsutilan maneesissa. Verryttely ryhmissä maneesissa. Olethan ajoissa paikalla!
 9. Kilpailupaikalla kanttiini. Maksutapana käteinen!
 10. Kilpailuissa noudatetaan voimassa olevia ohjeita tapahtumien järjestämisestä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden rajoittaa osallistujamäärää, perua ratsastettavia luokkia tai tehdä muita tarvittavia muutoksia viranomaisten ja SRL:n ohjeiden noudattamiseksi.
 11. Virtain Ratsastajat ry kuuluu Suomen Ratsastajainliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto Suomessa. Virtain Ratsastajat ry järjestää kilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja julkaisua varten Virtain Ratsastajat ry kerää henkilötietoja.
  Virtain Ratsastajat ry:n henkilötietojen käsittelystä vastaa: Heidi Haapamäki puh. 040 577 1342
  Ratsastuskilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Virtain Ratsastajat ry:n välillä. Virtain Ratsastajat ry kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Virtain Ratsastajat ry käsittelee näitä tietoja kilpailutapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan. Kilpailussa menestyneet voivat saada Virtain ratsastajien omia rankingpisteitä. Ranking-pisteytysjärjestelmän voi tutustua virtain ratsastajien nettisivuilla.
  Sekä kilpailutulokset että rankingpisteet ja sen perusteella lasketut tunnusluvut voidaan julkaista missä tahansa mediassa mm. Paikallislehdet, Virtain ratsastajien nettisivut, Facebook ja instagram. Lisäksi kilpailutilanteessa otettuja kuvia voidaan julkaista.
  Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi ja jäsenseura. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan liittää tietoja kilpailutapahtumista kilpailuluokkien tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut rankingpisteet.
  Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:
  1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.
  2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.
  3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut kilpailuun.
  4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.
 12. Kilpailuja koskevat tiedustelut Jenni Kammonen puh. 044 290 6601
 13. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

 

TERVETULOA KILPAILEMAAN!