Kisakutsu: kouluratsastuksen harjoituskilpailut 28.11.2021

Kisakutsu: kouluratsastuksen harjoituskilpailut 28.11.2021

KILPAILUKUTSU
Tervetuloa kilpailemaan Virtain ratsastajien järjestämiin kouluratsastuksen harjoituskilpailuihin.
Sunnuntaina 28.11.2021 klo 10 alkaen Mallatin Ratsutilalle.

LUOKAT: I Helppo B:1 2021, avoin kaikille
LUOKKA II EB special 2015, avoin kaikille
LUOKKA III Helppo D:3, avoin aloitteleville ratsukoille

Erityismääräyksiä:
1. Ilmoittautumiset 0449893362/Oili Kangasaho tai Mallatin ratsutilan listaan viimeistään perjantaina 26.11 klo 20 mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ratsastajan nimi, seura, ratsun nimi ja luokka.  Mallatin ratsutilan vuokraamista hevosista/poneista sovi Katin tai Jennin kanssa ennen ilmoittautumista.
2. Hevonen/poni saa startata maksimissaan neljä kertaa.
3. Lähtölistat luettavissa Virtain Ratsastajien nettisivuilla osoitteessa: www.virtainratsastajat.f lauantaina 27.11.2021 klo 21 mennessä.
4. Lähtömaksut VirRat jäsenille 10€/luokka ja muille 15 €/luokka. Lähtömaksu maksetaan ennen luokan alkua kilpailukansliaan/puffaan. Voittajille ja sijoittuneille ruusukkeet.
5. Kilpailut ratsastetaan Mallatin Ratsutilan maneesissa. Verryttely ryhmissä maneesissa. Olethan ajoissa paikalla.
6. Tuomarina toimii Oili Kangasaho
7. Kilpailupaikalla on kanttiini.
8. Kilpailuissa noudatetaan voimassaolevia ohjeita tapahtumien järjestämisestä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden rajoittaa osallistujamäärää, perua ratsastettavia luokkia tai tehdä muita tarvittavia muutoksia viranomaisten ja SRL:n ohjeiden noudattamiseksi.
9. Virtain Ratsastajat ry kuuluu Suomen Ratsastajainliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto Suomessa. Virtain Ratsastajat ry järjestää kilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja julkaisua varten Virtain Ratsastajat ry kerää henkilötietoja.
Virtain Ratsastajat ry:n henkilötietojen käsittelystä vastaa: Heidi Haapamäki, puh. 0405771342
Ratsastuskilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Virtain Ratsastajat ry:n välillä. Virtain Ratsastajat ry kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä.
Virtain Ratsastajat ry käsittelee näitä tietoja kilpailutapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan. Kilpailussa menestyneet voivat saada Virtain ratsastajien omia rankingpisteitä. Ranking-pisteytysjärjestelmän voi tutustua virtain ratsastajien nettisivuilla.

Sekä kilpailutulokset että rankingpisteet ja sen perusteella lasketut tunnusluvut voidaan julkaista missä tahansa mediassa mm. Paikallislehdet, Virtain ratsastajien nettisivut, Facebook ja instagram. Lisäksi kilpailutilanteessa otettuja kuvia voidaan julkaista.
Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi ja jäsenseura. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan liittää tietoja kilpailutapahtumista kilpailuluokkien tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut rankingpisteet.
Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:
1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.
2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.
3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut kilpailuun.
4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.
10. Kilpailuja koskevat tiedustelut Heidi Haapamäki puh.0405771342
11. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin

TERVETULOA KILPAILEMAAN!