Kisakutsu: Halloween-kisat 31.10.2021

Kisakutsu: Halloween-kisat 31.10.2021

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa kilpailemaan Virtain ratsastajien järjestämiin Halloween-kilpailuihin sunnuntaina 31.10 klo 12 Mallatin Ratsutilalla.

HALLOWEEN-TEEMAN MUKAINEN PUKEUTUMINEN SALLITTU KAIKISSA LUOKISSA, HUOMIOITHAN TURVALLISUUDEN RATSASTAESSA.

PARHAAT KOLME RATSUKKOA PALKITAAN

 

LUOKKA I Puomi/Ristikko, avoin aloitteleville ratsukoille. arv.Happy round

LUOKKA II 60cm, arv. A.0.0.  Avoin kaikille.

LUOKKA III 70/80/90/100 cm, valinnainen korkeus. Arv 367.2

Erityismääräyksiä:

1. Ilmoittautumiset 0440869758/Kati Mallat tai Mallatin Ratsutilan listaan viimeistään perjantaina 29.10 klo 20 mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ratsastajan nimi, seura, ratsun nimi, hevonen/poni ja luokka.  Mallatin Ratsutilan vuokraamista hevosista/poneista sovi Katin tai Jennin kanssa ennen ilmoittautumista.

2. Hevonen/poni saa startata maksimissaan neljä kertaa päivässä

3. Lähtölistat  ja ranking-järjestelmä ovat luettavissa Virtain Ratsastajien nettisivuilla osoitteessa: www.virtainratsastajat.fi lauantaina 30.10 klo 21 mennessä.

5. Lähtömaksut VirRat jäsenille 10€/luokka ja muille 15 €/luokka. Lähtömaksu maksetaan ennen luokan alkua kilpailukansliaan/puffaan. Voittajille ja sijoittuneille ruusukkeet. Kilpailuissa jaetaan Virtain ratsastajien ranking-pisteitä. Lisäksi palkitaan kolme parasta pukeutunutta ratsukkoa.

6. Kilpailut ratsastetaan Mallatin Ratsutilan maneesissa. Verryttely ryhmissä maneesissa. Olethan ajoissa paikalla.

7. Kilpailupaikalla on kanttiini.

8. Kasvomaskien käyttö on suositeltavaa, kun turvavälejä ei voi noudattaa. Ratsastaessa ei tarvitse käyttää kasvomaskia. Verryttely maneesissa ryhmissä. Kilpailuissa noudatetaan voimassaolevia ohjeita tapahtumien järjestämisestä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden rajoittaa osallistujamäärää, perua ratsastettavia luokkia tai tehdä muita tarvittavia muutoksia viranomaisten ja SRL:n ohjeiden noudattamiseksi.

9.  Virtain Ratsastajat ry kuuluu Suomen Ratsastajainliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto Suomessa. Virtain Ratsastajat ry järjestää kilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja julkaisua varten Virtain Ratsastajat ry kerää henkilötietoja.

Virtain Ratsastajat ry:n henkilötietojen käsittelystä vastaa: Heidi Haapamäki puh. 0405771342

Ratsastuskilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Virtain Ratsastajat ry:n välillä. Virtain Ratsastajat ry kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Virtain Ratsastajat ry käsittelee näitä tietoja kilpailutapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan. Kilpailussa menestyneet voivat saada Virtain ratsastajien omia rankingpisteitä. Ranking-pisteytysjärjestelmään voi tutustua virtain ratsastajien nettisivuilla.

Sekä kilpailutulokset että rankingpisteet ja sen perusteella lasketut tunnusluvut voidaan julkaista missä tahansa mediassa mm. Paikallislehdet, Virtain ratsastajien nettisivut, Facebook ja instagram.  Lisäksi kilpailutilanteessa otettuja kuvia voidaan julkaista.

Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi ja jäsenseura. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan liittää tietoja kilpailutapahtumista kilpailuluokkien tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut rankingpisteet.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.
2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.
3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut kilpailuun.
4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.

10. Kilpailuja koskevat tiedustelut: Heidi Haapamäki puh.0405771342

11. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin

TERVETULOA KILPAILEMAAN!