Kilpailukutsu: kouluratsastuksen harjoituskilpailut 21.7.2021

Kilpailukutsu: kouluratsastuksen harjoituskilpailut 21.7.2021

Tervetuloa kilpailemaan Virtain Ratsastajien järjestämiin kouluratsastuksen harjoituskilpailuihin.

Keskiviikkona 21.7.2021 klo 17 alkaen Mallatin Ratsutilalle.

LUOKAT:

I He C:1
II KN Special
III He B:3 2019

 

Erityismääräyksiä: 

  1. Ilmoittautumiset 0449893362 /Oili Kangasaho tai Mallatin ratsutilan listaan viimeistään sunnuntaina 18.7.2021. klo 20 mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ratsastajan nimi, seura, ratsun nimi  ja luokka. Mallatin ratsutilan vuokraamista hevosista/poneista sovi Katin tai Jennin kanssa ennen  ilmoittautumista. Kisoihin otetaan enintään 30 lähtijää ilmoittautumisjärjestyksessä.
  2. Lähtölistat ja ranking-järjestelmä ovat luettavissa Virtain Ratsastajien nettisivuilla osoitteessa:  www.virtainratsastajat.fi maanantaina 19.7.2021 klo 22 mennessä.
  3. Lähtömaksut VirRat jäsenille 10€/luokka ja muille 15 €/luokka. Lähtömaksu maksetaan ennen luokan  alkua kilpailukansliaan/puffaan. Voittajille ja sijoittuneille ruusukkeet. Lisäksi kilpailuissa jaetaan Virtain  ratsastajien ranking-pisteitä. Lisätiedot nettisivuilta.
  4. Kilpailut ratsastetaan Mallatin Ratsutilan kentällä. Verryttely ryhmissä maneesissa. Olethan ajoissa paikalla.
  5. Kilpailupaikalla on kanttiini.
  6. Kasvomaskien käyttö on suositeltavaa, kun turvavälejä ei voi noudattaa. Ratsastaessa ei tarvitse käyttää kasvomaskia. Verryttely maneesissa 8 ratsukkoa kerrallaan.

Kilpailuissa noudatetaan voimassaolevia ohjeita tapahtumien järjestämisestä. Järjestäjä pidättää itsellään  oikeuden rajoittaa osallistujamäärää, perua ratsastettavia luokkia tai tehdä muita tarvittavia muutoksia  viranomaisten ja SRL:n ohjeiden noudattamiseksi.

  1. Virtain Ratsastajat ry kuuluu Suomen Ratsastajainliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto  Suomessa. Virtain Ratsastajat ry järjestää kilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja  julkaisua varten Virtain Ratsastajat ry kerää henkilötietoja.

Virtain Ratsastajat ry:n henkilötietojen käsittelystä vastaa: Heidi Haapamäki puh. 0405771342

Ratsastuskilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Virtain  Ratsastajat ry:n välillä. Virtain Ratsastajat ry kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä.  Virtain Ratsastajat ry käsittelee näitä tietoja kilpailutapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella  kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan. Kilpailussa menestyneet voivat saada Virtain ratsastajien omia  rankingpisteitä. Ranking-pisteytysjärjestelmään voi tutustua virtain ratsastajien nettisivuilla.

Sekä kilpailutulokset että rankingpisteet ja sen perusteella lasketut tunnusluvut voidaan julkaista missä  tahansa mediassa mm. Paikallislehdet, Virtain ratsastajien nettisivut, Facebook ja Instagram. Lisäksi  kilpailutilanteessa otettuja kuvia voidaan julkaista.

Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi ja jäsenseura. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan  liittää tietoja kilpailutapahtumista kilpailuluokkien tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut rankingpisteet.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän  sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut  kilpailuun.

4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on  loukattu.

  1. Kilpailuja koskevat tiedustelut Oili Kangasaho puh. 0449893362
  2. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin

TERVETULOA KILPAILEMAAN!