Kilpailukutsu: esteratsastuksen harjoituskilpailut

Kilpailukutsu: esteratsastuksen harjoituskilpailut

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa kilpailemaan Virtain ratsastajien järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin.
Sunnuntaina 30.5.2021 klo 15 alkaen Mallatin Ratsutilalle.

LUOKAT:

LUOKKA I Ristikko/ 50 cm/ 60 cm, valinnainen korkeus. Arv. A.0.0. avoin aloitteleville ratsukoille.
LUOKKA II 70 cm, Arv. A.2.0 avoin kaikille
LUOKKA III 80 cm Arv. 367.1, avoin kaikille
LUOKKA IV 90/100/110/120 cm, valinnainen korkeus. Arv. 367.1, avoin kaikille.

Erityismääräyksiä:
1. Ilmoittautumiset 040 5771342/Heidi Haapamäki tai Mallatin ratsutilan listaan viimeistään perjantaina 28.5. klo 20 mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ratsastajan nimi, seura, ratsun nimi, hevonen/poni ja luokka. Mallatin ratsutilan vuokraamista hevosista/poneista sovi Katin tai Jennin kanssa ennen ilmoittautumista.
2. Hevonen/poni saa startata maksimissaan neljä kertaa.
3. Lähtölistat ja ranking-järjestelmä ovat luettavissa Virtain Ratsastajien nettisivuilla osoitteessa: www.virtainratsastajat.fI lauantaina 29.5.2021 klo 21 mennessä.
4. Lähtömaksut VirRat jäsenille 10€/luokka ja muille 15 €/luokka. Lähtömaksu maksetaan ennen luokan alkua kilpailukansliaan/puffaan. Voittajille ja sijoittuneille ruusukkeet. Lisäksi kilpailuissa jaetaan Virtain ratsastajien ranking-pisteitä. Lisätiedot nettisivuilta.
5. Kilpailut ratsastetaan Mallatin Ratsutilan kentällä. Verryttely ryhmissä maneesissa. Yksi veryttelyhyppy-yritys ulkona ennen radan aloitusta. Olethan ajoissa paikalla.
6. Tuomarina toimii Anu Dahlberg
7. Kilpailupaikalla on kanttiini.
8. Kilpailupaikalle ratsukko voi ottaa mukaan enintään kaksi (2) avustajaa. Kasvomaskien käyttö on pakollista, kun turvavälejä ei voi noudattaa. Ratsastaessa ei tarvitse käyttää kasvomaskia. Kasvomaskin lisäksi avustajien tulee käyttää hansikkaita verryttelyalueella. Kilpailussa ei ole yleisöä. Verryttely maneesissa 8 ratsukkoa kerrallaan. Kilpailualueelta tulee poistua oman luokan jälkeen. Kilpailualue ei ole sallittu yleisölle.

Kilpailuissa noudatetaan voimassaolevia ohjeita tapahtumien järjestämisestä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden rajoittaa osallistujamäärää, perua ratsastettavia luokkia tai tehdä muita tarvittavia muutoksia viranomaisten ja SRL:n ohjeiden noudattamiseksi.

Talleihin ei ulkopuoliset saa mennä. Otathan omat vedet hevosille mukaan.

9. Virtain Ratsastajat ry kuuluu Suomen Ratsastajainliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto Suomessa. Virtain Ratsastajat ry järjestää kilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja julkaisua varten Virtain Ratsastajat ry kerää henkilötietoja.

Virtain Ratsastajat ry:n henkilötietojen käsittelystä vastaa: Heidi Haapamäki puh. 0405771342

Ratsastuskilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Virtain Ratsastajat ry:n välillä. Virtain Ratsastajat ry kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Virtain Ratsastajat ry käsittelee näitä tietoja kilpailutapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan. Kilpailussa menestyneet voivat saada Virtain ratsastajien omia rankingpisteitä. Ranking-pisteytysjärjestelmään voi tutustua Virtain ratsastajien nettisivuilla.
Sekä kilpailutulokset että rankingpisteet ja sen perusteella lasketut tunnusluvut voidaan julkaista missä tahansa mediassa mm. Paikallislehdet, Virtain ratsastajien nettisivut, Facebook ja instagram. Lisäksi kilpailutilanteessa otettuja kuvia voidaan julkaista.

Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi ja jäsenseura. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan liittää tietoja kilpailutapahtumista kilpailuluokkien tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut rankingpisteet.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:
1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän
sisällä pyynnöstä.
2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.
3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut
kilpailuun.
4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on
loukattu.

10. Kilpailuja koskevat tiedustelut Heidi Haapamäki puh.0405771342
11. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin

TERVETULOA KILPAILEMAAN!