Virtain Ratsastajat mukana Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-äänestyksessä

Virtain Ratsastajat mukana Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-äänestyksessä

Pirkanmaan Osuuskauppa järjestää kahdesti vuodessa Kannustajat-äänestyksen, jonka kautta osuuskaupan sponsorointituki ohjataan paikallisille yhdistyksille. Äänestyksessä asiakasomistajat pääsevät valitsemaan yhdistyksen, jolle he toivovat tuen kohdistuvan.

Syksyn äänestyskutsu lähetetään 16.–17.11.2020 sähköpostitse kaikille Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajille, jotka ovat ilmoittaneet Pirkanmaan Osuuskaupalle sähköpostiosoitteensa, eivätkä olleet kieltäneet tutkimuskyselyiden lähettämistä. Äänestysaikaa on 30.11.2020 saakka.

Myös Virtain Ratsastajat ry on mukana äänestyksessä. Virtain Ratsastajat ry käyttäisi tukisumman erilaisten perheiden ratsastuharrastuksen tukemiseen. Olisi hienoa tarjota mahdollisuuksia tutustua hevosharrastukseen myös niille lapsille ja nuorille, joiden perheen taloudellinen tai muu tilanne ei sitä salli.

Lisätietoa Kannustajat-äänestyksestä:

www.kannustajat.fi