Virtain Ratsastajien sääntömääräinen kevätkokous 7.3.

Virtain Ratsastajien sääntömääräinen kevätkokous 7.3.

Seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 7.3. elokuvateatteri Virtain Pirtillä. Samassa yhteydessä Aika jonka sain -elokuvan ennakkonäytös, joka alkaa klo 15.30. Liput 10€, ikäraja 9 vuotta aikuisen seurassa. Kokous pidetään elokuvan jälkeen. Elokuviin ovat tervetulleita myös ei-jäsenet!

Toivotaan ennakkoilmoittautumisia sunnuntaihin 1.3 mennessä, että saadaan elokuvateatterille ilmoitettua pitääkö leffaa mainostaa myös lehdessä . Ilmoittautumiset: Heidi Haapamäki, puh. 0405771342.

Aika jonka sain kertoo pararatsastaja Jaana Kivimäen tarinan:

Elokuva kertoo uskomattoman, tositapahtumiin pohjautuvan suomalaisen naisen selviytymistarinan. Jaana on ravintoloitsija ja kahden lapsen äiti, jonka vapaa aika menee ratsastuksen parissa. Jaana elää yhdessä karismaattisen, mutta äkkipikaisen miesystävänsä Markon kanssa. Jaanan elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän halvaantuu vakavassa onnettomuudessa.

Elokuvan traileri

Aiemmin suunniteltu ratsastajien kehonhuoltohetki siirtyy toiseen ajankohtaan, seuraa ilmoittelua!