Kilpailukutsu: Junnukisat 20.10.2019

Kilpailukutsu: Junnukisat 20.10.2019

Tervetuloa kilpailemaan Virtain ratsastajien järjestämiin junioreiden Penny&friends -kilpailuihin Mallatin Ratsutilalle sunnuntaina 20.10.2019 klo 15 alkaen.

Tapahtuma on samalla Nouse ratsaille -päivä joten tarjolla talutusratsastusta ja seuran esittelyä.

Luokka I KEPPIHEVOSLUOKKA
Pieni esterata keppihevosella suoritettavaksi. Ei osallistumismaksua, osallistuneille ruusukkeet.

TALENT RATSUKOIDEN ESITTELY JA ESTENÄYTÖS

Luokka II PUOMILUOKKA
Rata koostuu puomitehtävistä jotka suoritetaan itse valitussa askellajissa. Taluttajan / avustajan käyttö sallittu. Kaikille osallistujille ruusukkeet ja diplomit.

Luokka III RISTIKKOLUOKKA
Radalla pieniä ristikoita jotka voi hypätä ravista tai laukasta. Avustajan käyttö sallittu. Kaikille osallistuneille ruusukkeet ja diplomit.

Luokka IV TEHTÄVÄRATSASTUS
Radalla erilaisia tehtäviä jossa testataan ratsukon yhteistyötä, nopeutta, ketteryyttä ja tarkkuuta. Radalla edetään kaikkia askellajeja käyttäen. Voittaja on nopein ja virheetön/eniten pisteitä kerännyt ratsukko. Sijoittuneille esinepalkinnot, kaikille ruusukkeet ja diplomit.

Erityismääräyksiä:
1. Ilmoittautumiset 044 0869 758 /Kati Mallat tai Mallatin ratsutilan listaan viimeistään perjantaina 18.10.2019 mennessä. Mallatin ratsutilan vuokraamista hevosista/poneista sovi Katin kanssa ennen ilmoittautumista. Hevosvuokra 5e.

2. Lähtömaksut 5 €/startti. Keppariluokassa ei osallistumismaksua. Lähtömaksu maksetaan ennen luokan alkua kilpailukansliaan/puffaan. Osallistujille ruusukkeet ja diplomit.
3. Kilpailut ratsastetaan Mallatin Ratsutilan ulkokentällä tai maneesissa kelistä riippuen.
4. Kilpailupaikalla on kanttiini.
5. Tiedustelut Kati Mallat, puh. 044 0869 758.
6. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

TERVETULOA KILPAILEMAAN!