Seuravalmennuksia luvassa

Seuravalmennuksia luvassa

Virtain Ratsastajat haluaa kannustaa jäseniään valmentautumaan ratsastuksessa. Järjestämme jatkossa n. kerran kuussa seuravalmennuksia Virroilla toimivilla talleilla, säiden salliessa myös ulkokentillä. Valmennuksiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset ratsukot. Valmentautuminen oman tallin ulkopuolella on hyvää harjoitusta myös kilpailemista ajatellen. Seura tukee valmennuksia korvaamalla kenttä- tai maneesivuokran.
Ensimmäinen seuravalmennus järjestetään perjantaina 23.8. Mäntysalmien tallilla Kurjenkylässä (Kurjenkyläntie 583). Valmennukset pitää Mari Mäntysalmi. Ryhmät alustavasti klo 18 alkaen, mahdollisuus sekä koulu- että estevalmennuksiin osallistujien kiinnostuksen mukaan. Hinta 25€/ratsukko. Ilmoittautumiset suoraan Marille, 0443050294. Rohkeasti mukaan!
Seuran Facebook-ryhmässä kannattaa seurata ilmoittelua myös tulevista seuravalmennuksista! Pyrimme järjestämään monipuolisesti eri valmentajia sekä koulu- että esteratsastukseen.

Virtain Ratsastajat haluaa kannustaa jäseniään valmentautumaan ratsastuksessa. Järjestämme jatkossa n. kerran kuussa…

Julkaissut Virtain Ratsastajat Maanantaina 29. heinäkuuta 2019