Kilpailukutsu: esteratsastuksen harjoituskilpailut 16.12.

Kilpailukutsu: esteratsastuksen harjoituskilpailut 16.12.

Tervetuloa kilpailemaan Virtain ratsastajien järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin, jossa pääpalkintona on joulukinkku.

Sunnuntaina 16.12.2018 klo 11 alkaen Mallatin Ratsutilalle.

Luokka I Zürich-esteratsastus
Valinnainen korkeus; alkaen ristikko, 50-100cm 10 cm korotuksilla.
ARV. Zürich A.2.0

Erityismääräyksiä:
1. Ilmoittautumiset 044 0869 758 /Kati Mallat tai Mallatin ratsutilan listaan viimeistään torstaina 13.12.2018 mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ratsastajan nimi, seura, ratsun nimi ja onko kyseessä poni vai hevonen sekä estekorkeus. Mallatin ratsutilan vuokraamista hevosista/poneista sovi Katin kanssa ennen ilmoittautumista. Hevosvuokra 5e.
2. Hevonen/poni saa startata 4 kertaa edellyttäen että yksi starteista on ristikko korkeus.
3. Lähtömaksut VirRat jäsenille 8 €/luokka ja muille 12 €/luokka. Lähtömaksu maksetaan ennen luokan alkua kilpailukansliaan/puffaan. Voittajalle joulukinkku, lisäksi ruusukepalkinnot.
4. Zürich-luokassa ratsukko ratsastaa itse valitsemaansa tietä. Lähtö- ja maalilinjan saa ylittää ja esteet saa hypätä ratapiirroksen määräämästä suunnasta (mahdollisimman moni este pyritään rakentamaan siten, että se voidaan hypätä kummastakin suunnasta). Kunkin esteen saa hypätä vain kerran. Sarjaesteen kaikki osat on hypättävä. Ratsukon yritettyä hypätä jotakin estettä, se ei saa siirtyä seuraavalle esteelle, ennen kuin tämä este on ylitetty.
5. Kilpailut ratsastetaan Mallatin Ratsutilan maneesissa. Verryttely ryhmissä maneesissa.
6. Kilpailupaikalla on kanttiini.
7. Kilpailuja koskevat tiedustelut Kati Mallat, puh. 044 0869 758.
8. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

TERVETULOA KILPAILEMAAN!