HYVÄSSÄ SEURASSA JÄSENETU – edullisesti ystävien kanssa Horse Show’hun

HYVÄSSÄ SEURASSA JÄSENETU – edullisesti ystävien kanssa Horse Show’hun

Suomen Ratsastajainliiton ja Helsinki International Horse Show’n yhdessä toteuttama Hyvässä Seurassa -jäsenetu mahdollistaa Horse Show -elämyksen edullisin lippuhinnoin, – 20 % alennuksella. Alennus koskee kaikkia viikonlopun näytöksiä alkaen perjantai-illan avajaisnäytöksestä. Alennus koskee yksittäisiä näytöslippuja. Alennus ei koske alimman hintakategorian lippua 16,50 € (fani, lastenlippu 3-9 v. ja Lasten Matinean nuoriso- ja lastenlippu) eikä yhdistelmälippuja (kokopäivä, kimppa).

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä hyville paikoille edullisesti Grand Prix ja Maailmancup -näytöksiin! Tilaus on tänä vuonna erittäin helppoa sähköisellä tilauslomakkeella.

Tarjous voimassa 

Jäsenetulippujen alennus on voimassa 27.8. – 7.10.2018 välisenä aikana.

Lippujen tilaus

Lipputilauksen vähimmäismäärä on 10 lippua ja alennus – 20 % tulee normaalihinnoista.

Jokainen seuran/ryhmän jäsen voi itse tilata omat lippunsa seuran/ryhmän omalla koodilla sähköisellä lomakkeella. Tilauksia voi tehdä 7.10. asti.

Istumapaikat annetaan ostohetkellä jäljellä olevista parhaista vapaista paikoista. Pyrimme ottamaan mahdolliset paikkatoiveet huomioon. Ennen 4.10. tulleiden tilausten liput toimitetaan sähköpostiin/postitetaan, muut liput noudetaan Horse Show’ssa. Tilaus on sitova.

Ilmoittaudu Heidi Haapamäelle puh 0405771342, niin saat sähköisen tilauslomakkeen ja tunnuksen, kun 10 tilaajaa on varmistunut. Toimi nopeasti niin saadaan mahdollisemman hyvät istumapaikat.