Riding  fysio -istuntapäivä lauantaina 6.5.

Riding fysio -istuntapäivä lauantaina 6.5.

Fysioterapeutti Saara Uusitalon riding fysio -istuntapäivä lauantaina 6.5. klo 10 alkaen. Päivä on tarkoitettu kaikille oman istunnan kehittämisestä kiinnostuneille. Taitovaatimuksena vain kaikkien askellajien hallinta.
Päivä sisältää luennon ja ratsastusta tukevaa vartalonhallintaharjoittelua n. 2,5 h sekä istuntatunnin ratsain kahden hengen pienryhmässä.  Seura maksaa luennnon osuuden 300e, ja jokainen maksaa ratsastustunnin 50e itse. Seuran ulkopuolisille osallistujille luento-osuus maksaa 20e.
Luennolle mahtuu 26 hlö ja ratsastamaan max 26 hlö, jolloin osa ratsastaa lauantaina 6.5. ja loput sunnuntaina 7.5.. Voit osallistua molenpiin tai vain jompaan kumpaan osioon. Ilmoittautumisissa etusijalla ovat ne, jotka ilmoittautuvat molempiin osioihin. Sitovat ilmoittautumiset Teresalle 0400-342440 18.4 mennessä.
Luento-osuus liikuntahallin peilisalissa. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.
Lisää Saarasta: