Talent-ratsukoiden esittelyt

Tutustu Virtain Ratsastajien Talent-ratsukoiden esittelyihin! Päivitämme tänne ratsukoiden esittelyt sitä mukaa, kun niitä tulee.

 

Sanni Ihainen ja Filou

Moi! Olen Sanni Ihainen ja olen syntynyt 2006. Aloitin ratsastuksen vuonna -17 äitini innoittamana. Tasoltani olen joku He c ja esteillä sujuu 70cm radat.
Talent-ratsunani toimii Mallatin ratsutilan omistama risteytysponiruuna Filou. Filou on syntynyt vuonna 1999 ja onkin kokenut konkari. Se taitaa koulussa He b -asiat ja esteillä hyppää kauniisti 80cm ratoja. Valitsin Filoun Talent-ratsukseni, koska tykkään Filousta kovasti ja se opettaa paljon. Tavoitteemme olisi harjoitella esteillä 70-80cm ratoja ja koulussa he b asioita. Niin ja tottakai parantaa omaa perusratsastusta.

Sanni Peltonen ja Amir

Olen 11-vuotias tyttö ja asun Jäähdyspohjassa. Ratsastuksen lisäksi harrastuksiani ovat pianon soitto, laskettelu ja kesäisin yleisurheilu. Aloitin ratsastamisen Mallatin Ratsutilalla kevättalvella 2017. Tasoltani olen Helppo C – B. Olen hypännyt kilpailuissa 60cm:n ratoja ja käynyt yksissä kouluratsastuskilpailuissa. Tavoitteenani on parantaa perusratsastustaitoani ja kehittyä ratsastajana sekä koulu- että esteratsastuksessa ja loppukaudesta hypätä puhtaita 70 cm:n ratoja.

Talent -ratsuni on Amir, kutsumanimeltään Ami. Ami on 2005 syntynyt eestinponiruuna. Valitsin Amin Talent-ratsukseni koska yhteistyö sen kanssa on sujunut hyvin ja se on minulle sopivan luonteikas poni.

 

Iina Janhunen ja Daimonda

Moikka! Oon 11.11.2005  syntynyt Virtolainen heppatyttö. Hevosten kanssa oon touhunnut koko pienen ikäni ja toivon tulevaisuudessa työtäni hevosten parissa. Ratsastusta oon harrastanut n. 8 vuotta. Tunneilla aloin käydä Liedenpohjassa olevalla pienellä ratsastuskoululla ja ratsastin siellä muistaakseni 4-vuotta. Toiminnan loppuessa siirryin Perinnekylään ja pääsin tutustumaan hevosen omistamiseen ja kilpailemiseen.

Ensimmäisen oman ponin (Rosa) sain 2018 alkutalvesta  ja  kesällä  2018 tuli mulle toinen poni (Kentsu). 2019 joulukuussa ja 2020 tammikuussa ponit myytiin ja ostin 20.2.2020 oman hevosen Daimondan (he. A- Va. B ja re. 110cm) Dalian kanssa olisi tarkoitus tutustua ja päästä kehittymään ratsukkona. Tällä kaudella haluaisin saada 80cm taas vakioksi kisakorkeudeksi ja nostaa kisakorkeutta kauden loppua kohti jos siltä tuntuu. Dalia on myös taitava koulussa, jotenka koulustartteja tulemme varmasti ottamaan. Tervetuloa seuramaan meidän kehitystä.

 

Veera Iso-Hirvelä ja Irquin

Hellou! Oon Veera Iso-Hirvelä, vuonna 2007 syntynyt tyttö Virroilta, tarkemmin Ikkalasta. Oon harrastanu ratsastusta kohta noin 6 vuotta, kisaamisen alotin vuonna 2018. Tallia oon vaihtanut kolmesti. Mulla on vuokraponi Peetu, jota aloin vuokraamaan  melkeinpä vuosi sitten, Talentissa oon Iirolla. Oon tasoltani He B/70cm. Iiro on vuonna 2004 syntynyt, rodultaan puoliverinen ruuna. Iiro toimii Mallatilla tuntiheppana ja on tasoltaan noin He A/90cm.

Minttu Viitala ja Juniperus

Olen -07 syntynyt tyttö Liedenpohjasta. Ratsastusta olen harrastanut noin 6 vuotta. Esteillä olen kisannut 70-80cm ratoja ja koulussa helppo C ratoja. Talent-ratsuni on 22-vuotias New Forest -poniruuna, Juniperus eli ”Peetu”. Tämän vuoden tavoite on kisata esteillä 80cm ratoja ja koulussa helpon B:n ratoja. Kehittyä ratsukkona Peetun kanssa ja saada hyviä tuloksia kilpailuissa.

 

Emma Havanka ja Exan’s Revansch

Olen 10-vuotias tyttö Jäähdyspohjasta. Olen ihan pienestä asti touhuillut heppojen kanssa, mutta vakituiset tunnit aloitin 6-vuotiaana Etelä-pohjanmaan valmennustallilla. Siirryin ratsastamaan Mallatin ratsutilalle vuonna 2017, kun siellä alkoi jälleen tuntitoiminta. Treenasin tallin poneilla, kunnes syksyllä 2018 sain oman ponin Exan’s Revansch eli Vallun. Vallu tuli minulle Ruotsista, missä se on kilpaillut edellisen omistajan kanssa 110cm luokkia.

Vallu on 2007 syntynyt risteytysponi, joka on todella taitava, mutta ei anna mitään ilmaiseksi. Vallu on vauhdikas kaveri esteradalla ja hoidettaessa todella ihmisrakas. Meidän tavoitteena olisi saada tällä kaudella kokemusta kilpailuista sekä tasaisia ratoja 80 cm tasolla. Lisäksi haluaisin päästä syksyllä aluevalmennusrenkaaseen.