Virtain Ratsastajat ry

Talkoopistejärjestelmä

Virtain Ratsastajat ottaa käyttöön talkoopistejärjestelmän, jonka tarkoituksena on aktivoida seuran jäseniä osallistumaan kilpailujen ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Pisteitä kerätään seuraavin periaattein:

 • Talkoopisteitä voi kerätä Virtain Ratsastajat Ry:n järjestämissä kilpailuissa, kilpailuharjoituksissa, tapahtumissa, erillisissä talkoissa ja mahdollisesti muissa erikseen ilmoitettavissa tilaisuuksissa.
 • Yhden talkoopisteen saa yhden tunnin työpanoksesta.
 • Talkoopisteitä voi saada hoitamalla kilpailuissa tai tapahtumissa nimettyä työtehtävää. Työtehtävät jaetaan ottaen huomioon talkoolaisen ikä, kokemus ja muut seikat.
 • Kaikki tehtävät ovat samanarvoisia eli jokaisesta tehtävästä kertyy talkoopisteitä saman verran aikaan perustuen. Kilpailujen johtajalla ja tapahtuman vastuullisella järjestäjällä on oikeus jakaa tehtävät talkoolaisten kesken.
 • Pisteiden keräämiseksi talkoolaisen tulee ilmoittautua kilpailukansliassa olevaan listaan, johon merkitään nimi ja kellonaika työvuoron alussa ja lopussa, tai vaihtoehtoisesti kilpailu/tapahtumapäivän aika tehty todellinen työtuntimäärä (tilanteessa, jossa henkilö esimerkiksi itse kilpailee työvuorojensa välissä). Ennen ja jälkeen kilpailujen tapahtuva talkootyö ilmoitetaan erikseen Anu Rantalalle, joka ylläpitää seurantaa talkoopisteistä.
 • Talkoopisteitä voi kerryttää saman perheen jäsenten hyväksi (myös ei-jäsenet). Kaikkiin talkootehtäviin ei tarvita hevoskokemusta ja tehtäviin opastetaan aina tarpeen vaatiessa.
 • Talkoopisteitä voi käyttää Virtain Ratsastajien järjestämien kilpailujen lähtömaksuun, retkien, valmennusten, pikkujoulun jne osallistumismaksuun sekä seuravaatteisiin tietyin rajoituksin.
  • Lähtömaksu yhteen luokkaan Virtain Ratsastajien järjestämissä kilpailuissa ja kilpailuharjoituksissa vaatii 8 talkoopistettä.
  • Ratsastaja voi käyttää talkoopisteitä vain yhteen luokkaan per kilpailu.
  • Retkiin, valmennuksiin ja tapahtumiin vaadittavat pistemäärät määritellään myöhemmin.
 • Talkoopisteet nollaantuvat pisteiden keräämistä seuraavan vuoden loppuun mennessä. Näin ollen vuonna 2017 kerätyt pisteet tulee käyttää vuoden 2018 loppuun mennessä.  Pisteitä ei voi vaihtaa rahaksi.

Jotta talkoopisteiden kerääminen olisi helppoa myös uusille harrastajille ja heidän perheilleen, seura järjestää toimihenkilökoulutuksen keväällä ratsastuskoulutoiminnan käynnistyttyä.

 

TALKOOPISTEET 31.8.2017
Nimi Yhteensä
Anne Antila 38
Jukka Niemelä 1,5
Janita Niemelä 11,5
Titta Niemelä 17,5
Anu Dahlberg 17
Ari Dahlberg 30,5
Anu Rantala 15,5
Eeva Antila 6,5
Heidi Haapamäki 14,5
Teresa Kulmala 12,25
Suvi Rentto 8
Jenny Autio 13
Katja Virtanen 6
Sanna Vilen 2
Kirsti Ristilä 6
Riita-Maija Ristilä 6
Lea Koskimäki 7
Katja Kotalampi 3
Henna Viitanen 3,5
Tiina Heikkilä 6,5
Ronja Haaksluoto 5
Veera Pekkala 5
Aada Koskimäki 1
Alisa Korhonen 1
Roosa Raivio 0,5
Kati Mallat 8,5
Anniina Mallat 1
Anu Hakala 1
Lotta Peltomäki 1
Tuula Mäntysalmi 6
Riitta Autio 3
Suvi-Päivikki Kumpu 3
Nea Kentta 3
Sara Kentta 3
Milla Nieminen 1,5
Kati Mäntysalmi 1
Alisa Korhonen 2
Elina Vaihtamo 2
Emilia Kalliomäki 2
Siiri Kaltti 4
Eija Rytkönen 3,5
Sari Rytkönen 3,5
Julia Keskinen 2
Katri Pieviläinen 6
Kiiakaisla Koitto 3
Laura Hautamäki 6
Emma Havanka 1